April 2024

Terug in Nederland

Sinds woensdag ben ik weer terug in Nederland. Ik ben heel dankbaar dat ik zo een lange tijd in het zuiden van Afrika gevormd mocht worden op het gebied van missiewerk in Gods Koninkrijk. Terugkijkend, kijken we meteen ook weer vooruit: deze week heb ik meteen een vliegtraining in Teuge gehad om mijn vliegvaardigheid na bijna zeven maanden op te frissen. 

Lees meer »
Maart 2024

Video afgelopen vijf maanden

Een korte video van beeldmateriaal dat ik afgelopen vijf maanden in Afrika heb gemaakt.Een ander gedeelte zal D.V. in de toekomst worden toegevoegd zodra mijn tijd hier erop zit!

Lees meer »
Februari 2024

Malawi

🇲🇼 Enkele indrukken van het reizen van afgelopen weken.De grens met Malawi oversteken in het regenseizoen kan een uitdaging zijn. We hebben een nieuwe route uitgeprobeerd om onszelf grensgedoe te besparen en dat is gelukt. Het duurde slechts een halve dag langer om over de grindwegen door de bergen te rijden. Prachtige uitzichten, landelijke dorpjes en geweldige mensen die ons op weg hebben geholpen. De komende vier weken blijf ik in Malawi om vrijwilligerswerk te doen en videobeelden te maken voor FCE 💪🏼.

Lees meer »
Januari 2024

Zambia

Op het moment verblijf ik in Zambia, waar ik op outreach ben en verschillende organisaties bezoek en daar langere tijd blijf om een videoproductie van hun missie te maken .Het is een unieke ervaring om al deze mensen te ontmoeten en te zien waar ze mee bezig zijn. Scholen, community ontwikkeling, sport ministry en nog veel meer.

Lees meer »
December 2023

Samenvattende update

Eind september vertrok ik naar Zuid-Afrika waar ik de eerste 7 weken een Disciple Mission Training gevolgd heb bij FCE. Dit was een geweldige periode waarin ik veel heb geleerd; over de Bijbel maar ook over anderen, mijzelf en mijn relatie met God.

Lees meer »

Mozambique

In december was ik samen met @mercyair.africa mee op een outreach (als vervolg van mijn Bijbelschoolperiode) naar Mozambique, waar we een plaatselijke missionaris ondersteunden met praktische werkzaamheden. Dankbaar voor deze kans om mensen in nood te zien en te dienen.

Lees meer »

Op de hoogte blijven?

Schrijf je in voor de digitale nieuwsbrief.

Bezochte vliegvelden