Samenvattende update

Gepubliceerd op 30 december 2023 om 09:15

Eind september vertrok ik naar Zuid-Afrika waar ik de eerste 7 weken een Disciple Mission Training gevolgd heb bij FCE. Dit was een geweldige periode waarin ik veel heb geleerd; over de Bijbel maar ook over anderen, mijzelf en mijn relatie met God.

Nadat deze periode erop zat had ik de mogelijkheid om mee te gaan met Mercy Air op een missie naar Mozambique. Daar heb ik een week mee kunnen helpen met praktische werkzaamheden rondom gebouwen. Na afloop ben ik met Mercy Air teruggevlogen naar hun basis in Witrivier waar ik tot het einde van dit jaar verblijf. Ook daar is genoeg werk voorhanden en ik geniet van de mensen om mij heen.
Mijn visa verloopt eind dit jaar en dat betekent dat ik het land uit moet. Ik hoop samen met een medestudent van de bijbelschool op reis te gaan en de verschillende locaties van FCE te bezoeken in Zimbabwe, Zambia en Malawi om daar ervaring op te doen en te ondersteunen met het maken van videobeelden.
Hierbij een verzameling foto’s van de afgelopen tijd, gemaakt op verschillende plekken en omstandigheden.