Terug in Nederland

Gepubliceerd op 12 april 2024 om 13:31

Sinds woensdag ben ik weer terug in Nederland. Ik ben heel dankbaar dat ik zo een lange tijd in het zuiden van Afrika gevormd mocht worden op het gebied van missiewerk in Gods Koninkrijk. Terugkijkend, kijken we meteen ook weer vooruit: deze week heb ik meteen een vliegtraining in Teuge gehad om mijn vliegvaardigheid na bijna zeven maanden op te frissen. 

Toelichting foto: Op de Eben-Haëzerschool in Oud-Beijerland is de opbrengst van de sponsorloop bekendgemaakt, met elkaar hebben ze 20.900 euro bij elkaar gerend. Het is om sprakeloos van te worden hoeveel er is opgehaald voor mijn steunfonds. Aan God alle eer: Eben Haezer! En kijk even goed naar de foto, toepasselijke quote he ;).

Reactie plaatsen

Reacties

Er zijn geen reacties geplaatst.